Programi i simpoziumit shkencor 2018

Themelohet Dega e Shoqërisë „Lëvizja“ në Maqedoni
28. August 2017
SHOQËRIA LËVIZJA MBAJTI KUVEND PUNE
5. August 2018

Ky është programi i simpoziumit shkencor me temën: Lëvizja Popullore e Kosovës në vitet 1982-1984 dhe heronjtë Rexhep Mala, Nuhi Berisha, Bajram Bahtiri e Zija Shemsiu.

Simpoziumi organizohet nga Shoqëria „Lëvizja“, Instituti i Trashëgimisë Shpirtërore dhe Kulturore të Shqiptarëve, Shoqata e të Burgosurve Politikë dhe Instituti Albanologjik.

Simpoziumi mbahet në Shkup më 25 janar 2018 në lokalet e Institutit të Trashëgimisë Shpirtërore e Kulturore  të Shqiptarëve.